Noniih, kokeillaanpas onko minusta pitämään blogia.
Tässä kesälomalla luulee, et aikaa riittää sittenkin kun on taas töissä ;)
No mut, Helmin kanssa tänään näytteluharjoituksiin, koitetaan saada varmuutta tulevaa viikonlopun koitosta varten. Helmi menee oulun näyttelyyn molempina päivinä kehään AVOimeen luokkaan. Emäntää jännittää niin et housut pyörii jalassa :)
Ollaan tässä nyt pari päivää opeteltu Helmin kanssa haukkumista. Tuo hakuharrastus houkuttelis, mut tyttö ei innostu noutamaan esineitä kuin äärimmäisen matalassa vietissä ja todella hitaasti. Heitetty esine tuodaan käteen asti jos minulla ei ole makupaloja mukana, mutta kuollut saalis on kuollut eikä jaksa Helmiä kiinnostaa. Suomeksi sanottuna mammalla loppuu taidot kesken opettamisen kanssa. Haukkuminen taasen on kivaa, siinä saa olla vauhdikas ja toteuttaa itseään ;) Katsotaan nyt mihin tässä suunnataan, kunhan löytyy molemmille mieluinen laji.
Jälkeä ei olla otettu koko kesänä. Johtuu ihan puhtaasti minun omasta saamattomuudesta. Me tottistellaan, pyöräillään ja uidaan, tuntuu et aika ei vaan riitä. Laiska *aska. Tällainen sosiaalinen räpätäti jos pusketaan koiran kanssa kahdestaan metsään tallaamaan jälkeä niin eihän siinä hyvä heilu. Noh, onpahan metsänelukoillekki viihdettä ku puhe käy vaikkei ketää näy.