Oltiin sit eilen pyörälenkillä Helmin kanssa lopultakin viilenneiden ilmojen kunniaksi. Meillä on vakio reitti mitä kuljetaan joka kerta. Tällä kertaa sitten jonkun aivovamman voimasta päätinkin ajella erään taloyhtiön pihan poikki (tie siinä menee, ei ollut kenenkään pihaa)
Eräästä asunnosta hyökkäsi (juuri kun olimme kohdalla) pieni valkoinen "pison frisee" rähinällä päälle. Helmi katsoi oikealle ja liikkui siksi sivuttain vasemmalle ja pum... Sinne meni akka pyörineen! Polvi auki, housut rikki ja pyörä piti ihmeellistä ääntä kotiin asti. Onneksi se koira oli kuitenkin kytkettynä ja Helmi piti nokkansa ummessa. Katteli vaan mua, et mitä sä mamma siellä maassa makaat, lenkki on kesken!
Hemmetti kun harmittaa. Onneksi Helmi käyttäytyi hyvin. Olisi äkkiä tullut pahemmat vahingot, jos Helmi ei olisi pysynyt hanskassa. Fyysisesti se olisi päälle päässyt, koska makasin siellä maassa pyörän kanssa umpisolmussa, mut ei onneksi mennyt. Koulutus ei oo siis menny hukkaan. Mun kokemukset tämän kyseisen rodun omistajista sen kun vahvistuu... Anteeksi nyt vaan kovasti kaikille joilla kyseisen rodun edustaja kotoa löytyy, mutta todistakaa luuloni vääräksi. Tämä oli jo neljäs kyseisen rodun edustaja, joka on aiheuttanut hämminkiä minun nähden. Omistajien vikahan se on, ei koiran!
Otetaan vastaan lahjoituksena vedenpitävät housut, koska entiset meni rikki :/