Juuh, ollaanpas me oltu ahkeria näin kesälomalla. Helmi on käynyt nyt joka viikko pari kertaa treenaamassa tottista ja hakua. Nuu on ollut mukana pari kertaa tottistelemassa, mutta Nuu kun palkataan leikillä (joka ei ole mitään hellää) on se saanut nyt mamman paksuuntumisen vuoksi olla kotosalla isännän treenattavana.

Me päädyttiin siihen tulokseen, et Helmi olis jo valmis näytölle ja sinnehhän se tyttö reippaasti menikin kuin vanha tekijä heti ekalla kerralla. Seuraavalla kerralla sitten matka oli moninkertainen ja kokeiltiin siirtyä paikaltaan koiran ollessa maalimiehellä... Ei hyvä. Rulla tippui hämmentyneen koiran suusta n. 10m ennen keskilinjaa Huuto Siitä sit uusiksi koira hakemaan se tipahtanut rulla, mutta Helmi luulikin et nyt sitä mennään näytölle... Pysähtyi kyllä kun huudettiin ja toi sit lopulta sen rullanki. Sitpä ei lähtenykkää kehotuksella näytölle vaan piti lähteä itsellä liikkumaan eteenpäin et koirakin eteni. HUOH! Noh, siitä tyrmistyneenä otimme vielä yhden ilmaisun ilman näyttöä tosi lyhyelle matkalle ja koira autoon. Miksi sitä pitää olla niin tyhmä et ahnehtii kun koira ei ole vielä valmis? Taas saa ohjaaja lyödä tyhmää päätään seinään ja kattoa syvälle sinne peiliin.

Nätötreeniäki hieman otettiin ja sehän meneeki ihan jees. Helmi vaan tykkää vetää sitä persettään sinne maata kohti kun seisoo ja näyttää siksi ihan kääpiöltä. Onneksi kuitenki seisoo Viaton

Noh, lisää kuulumisia taas kunhan edetään (jos edetään, haha!)