Vierailimme tänään Helmin kanssa Pohjois-Suomen SRY:n järjestämässä mätsärissä. Olin siellä auttavana käsiparina sen mitä pystyin ja Helmi osallistui isojen aikuisten kehään ja makkaran syönti kilpailuun. Kehässä saimme sinisen, kilpakumppanina ihanainen Siiri (Zena's Aysha) joten kyllä meni punainen ansaitusti oikealle koiralle. Sinisten loppukehässä olimme 5 parhaan joukossa, mutta emme sijoittuneet.
Makkaran syönnissä Helmi oli todella nopea, mutta taktiikka oli surkea: Tuolla on makkaraa, eiku tuolla on enemmän, APUA, tuolla on hirrrveesti makkaraa... Sähläämiseksihän se siis meni, mut koiralla oli ainakin kivaa ja yleisö sai nauraa. Helmi kyllä oikeasti vaikutti siltä, että ei olisi saanut koskaan ruokaa.
Kun alue oli siivottu ja porukka kaikonnut, käytimme tilaisuuden hyväksi ja tottistelimme Helmin kanssa siinä isolla kentällä. Ihan perus settiä, seuraamista ja sen sellaista.
Otimme sit kotona lenkiksi sellaisen 5km pyöräillen. Helmi juoksi koko matkan reipasta vauhtia ja välillä oikeita super spurtteja. Nuu on tätä kirjoattessani parhaillaan Jonin kanssa juoksulenkillä. Joni juoksee, hullu mies :)
Siinäpäs se meidän sunnuntai meni taas koiraillessa.